Voor mannen, vrouwen en jongeren, met een eigen groep, organisatie of bedrijf

Spiraal lopen

Je verleden achter je laten en vanuit je kern kiezen voor je toekomst

Contact

Home » Spiraal lopen

Deelnemen kan meerdere keren per jaar

Mannentraining mannen in t wild vuur

Waarom meedoen?

Het ‘Spiraal lopen’ op ‘De Roudonck’ biedt een bijzondere gelegenheid om een spirituele en energetische reis te beleven in jezelf en naar je kern. Een unieke kans om contemplatie, meditatie en gebed te combineren met het verkennen van je eigen levenspad. Je verleden in, in de kern je verbinden met het Goddelijke en met Moeder Aarde en dan geheeld je toekomst in. 

Wat doen we?

Bij het ‘Spiraal lopen’ op ‘De Roudonck’ betreed je een spiraalvormige route die is aangelegd met kasseien. Ontworpen om een diepgaande innerlijke reis te maken. Doordat de Spiraal je linksom laat lopen maak je een energetische en vaak ook spannende reis je verleden in. Want wat zal je in je verleden tegenkomen? Wellicht dát waarvan het nu het moment is om het te helen door jouw ‘Lopen van de Spiraal’.   

 

Mannentraining mannen in t wild vuur

Spiraal lopen van oudsher

Een ‘Spiraal lopen’ is een eeuwenoud ritueel, vergelijkbaar met hoe spiralen en andere labyrinten over de hele wereld al heel lang worden gebruikt. Op ‘De Roudonck’ hebben we eind 2012 bij de overgang naar de 5e Kosmische Dimensie met een groep op rituele wijze met kasseien onze ‘Spiraal’ aangelegd. Daarmee bieden wij de gelegenheid om zelf de kracht van dit ritueel bij ons te komen ervaren. Een unieke ervaring die sterk kan variëren, afhankelijk van de begeleiding en van de intentie waarmee jij jouw reis door de ‘Spiraal’ maakt. Hoe meer je dit met een ‘slakkengang’ zult doen, hoe groter je ervaring en resultaat zal zijn.

Verken de weg naar innerlijke groei

Benieuwd naar de groei die hier op je wacht?

Dit ga je ervaren

Een innerlijke reis

Bij het betreden van de ‘Spiraal’ op ‘De Roudonck’, sta je aan het begin van een unieke innerlijke reis. De spiraalvormige route neemt je linksom lopend mee je verleden in. Je komt beperkingen, obstakels, lasten en patronen tegen die daar nog gehecht zijn. Met je daarvan bewust te zijn stap je toch door op weg naar de kern in de ‘Spiraal’. Wetend dat je altijd nieuwe keuzes kunt maken, mits je daarvoor de juiste energie ter beschikking hebt.

Verbinding met hogere energieën

Staand in de kern van de ‘Spiraal’ maak je contact met de allerhoogste energie van licht en liefde, de Goddelijke energie, in verbinding met het hart van Moeder Aarde. In dit grote zuivere energieveld word je ondersteund door Engelen, gidsen, helpers en andere ondersteunende wezens en energieën om op je terugweg dát te helen wat geheeld kan worden. En vertrouwen te krijgen in dat jij met jouw unieke leven kunt gaan doen wat ‘de bedoeling’ is om te doen. 

Als herboren je nieuwe leven in

In dit grote energieveld in de kern van de ‘Spiraal’ vul je jezelf en je eigen kern met licht en liefde. Verbonden, in kracht en in vertrouwen loop je daarna rechtsom je toekomst in. Je ruimt beperkingen, obstakels en lasten op, heelt oude wonden en onthecht patronen die jou voor je toekomst niet meer dienen. Blij, helder en vervuld  stap je de ‘Spiraal’ uit en en als herboren je nieuwe leven in. 

De ervaring van jouw 'Spiraal lopen' benutten in je dagelijkse leven

Peter Houtman geeft je in de evaluatie na afloop van het ‘Spiraal lopen’ inzichten en tips mee over hoe je jouw ervaringen met dit ritueel kunt integreren en benutten in je dagelijks leven. Je zult merken hoeveel ‘wijsheid’ je op dat moment krijgt aangereikt.

Drie opties voor ‘Spiraal lopen’

Klik hieronder op een optie voor meer informatie.

'Spiraal lopen' bij onze eigen trainingen

Het ‘Spiraal lopen’ biedt een krachtige en transformerende ervaring die vaak ook deel uitmaakt van trainingen en activiteiten die wij zelf op ‘De Roudonck’ verzorgen, zoals bij de ‘Verdiepingsgroepen Zielsgelukkig’.

Het ‘Lopen van de Spiraal’ kan ook tijdens jouw Individuele sessie voor persoonlijke groei of zielsontwikkeling worden ingezet en als onderdeel van jouw Wandel Coaching.

Wanneer je bij ons het Natuurhuisje boekt of in één van onze Gastenkamers overnacht, kun je het zelfstandig ‘Lopen van de Spiraal’ of onder begeleiding van Peter Houtman bij boeken via de website van ‘De Roudonck’

'Spiraal lopen' met een eigen groep

Wil je met een eigen groep het ‘Spiraal lopen’ meemaken; dat kan! Bijvoorbeeld als onderdeel van een training of andere activiteit die jij bij ons op ‘De Roudonck’ organiseert. Maar ook om vriendschappen te bekrachtigen, een verjaardag te vieren, de band met collega’s te versterken, als initiatieritueel of als trouwritueel. Het ‘Lopen van de Spiraal’ kun je met je eigen groep zelfstandig doen of Peter Houtman inhuren om zowel de voorbereiding, het lopen zelf als ook de evaluatie en afronding te begeleiden. Ook kan hij je meenemen in een krachtig verder reikend ritueel waarmee het ‘Spiraal lopen’ een enorme verdieping krijgt. Weet dat je voor de eerste keer ‘Spiraal lopen’ op ‘De Roudonck’ met een eigen groep altijd Peter Houtman hebt in te huren.

'Spiraal lopen' met organisaties en bedrijven

Peter Houtman begeleidt ook organisaties en bedrijven bij ervaringen en tegenslagen uit het verleden om te zetten naar mogelijkheden voor de toekomst. Dat geldt voor de organisatie of het bedrijf zelf, maar ook voor iedere medewerker. Gezondheidsklachten, ziektes, burn-out en stress komen vaak voort uit niet geheelde zaken uit het verleden. Dat kost niet alleen de medewerker veel energie, maar ook de organisatie en de maatschappij veel geld. Omdat de ‘Spiraal’ je linksom lopend het onderzoek laat doen in je verleden, kun je met de wijze waarop Peter Houtman de begeleiding doet, versneld toe naar de heling er van. Verbonden met jouw kernkracht in de kern van de ‘Spiraal’ loop je rechtsom jouw toekomst in. Onderweg heel je en zet je om wat nodig is om ‘gezond’ jouw bijdrage te kunnen leveren aan de organisatie of het bedrijf waar jij bij werkt. De ‘gezondheid’ van een organisatie of bedrijf wordt vooral bepaald door de ‘gezondheid’ van de medewerkers! 

 

Kosten

De tijdsduur van alles wat behoort bij het ‘Lopen van de Spiraal’ hangt af van de grootte van de groep, de snelheid waarmee de groep dit ritueel beleeft, wat er door de deelnemers wordt ervaren en de hoeveelheid inzichten, tips en wijsheid er voor jou via Peter Houtman kan worden aangereikt . Ingeschatte tijdsduur inclusief korte uitleg over ‘De Roudonck’, salie smudgen en uitleg over het ‘Spiraal lopen’ vooraf, beleven van het het ‘Lopen van de Spiraal’ en de inzicht gevende groepsevaluatie achteraf: 2 – 3,5 uur.

Hieronder vind je een overzicht van de tarieven wanneer je wilt ‘Spiraal lopen’ a) tijdens Individuele Therapie, Wandel Coaching, Relatietherapie, Zielsbegeleiding of Training bij Peter Houtman, b)met een eigen groep én bij ons de Trainingsruimte huurt, c) met een eigen groep terwijl je bij ons niet de Trainingsruimte huurt, d) wanneer je bij ons een Gastenkamer of ons Natuurhuisje huurt en e) wanneer wij dit als losse activiteit aankondigen waarop jij je individueel kunt inschrijven.

Activiteit Scenario Prijs per persoon Minimum Extra kosten
a) Individuele Therapie, Relatietherapie, Wandel Coaching Zielsbegeleiding of Training bij Peter Houtman Met begeleiding De kosten voor begeleiding zijn onderdeel van de kosten voor een sessie of van de  trainingskosten
b) Eigen groep met huur van onze Trainingsruimte* Met of zonder begeleiding (afhankelijk van eerdere deelname) € 5 € 50 € 120/uur (met begeleiding)
c) Eigen groep zonder huur van onze Trainingsruimte* Met of zonder begeleiding (afhankelijk van eerdere deelname) € 10 € 120 (voor een groep zonder begeleiding) € 120/uur (met begeleiding)
d) Individueel wanneer je bij ons een Gastenkamer of ons Natuurhuisje huurt* Met of zonder begeleiding € 5 € 120/uur (met begeleiding)
e) Individueel op een door ons geplande datum* Met begeleiding € 35 8 deelnemers

*Sessies b) t/m e): Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Ook zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Begeleiding door Peter Houtman is vereist bij de eerste keer ‘Spiraal lopen’. Je betaalt dus € 120/uur extra aan begeleiding.
  • Wanneer Peter Houtman de begeleiding verzorgt worden de deelnemers voorafgaand aan het ‘Spiraal lopen’ door hem met salie gesmudgt. 
  • Na een eerste keer ‘Spiraal lopen’ onder begeleiding van Peter Houtman is ‘Spiraal lopen’ met een eigen groep zonder begeleiding mogelijk.
  • Wel is daarbij een vereiste dat je zelf alle personen die de ‘Spiraal’ willen lopen, vooraf met salie smudgt.

 Wil je met je organisatie of bedrijf het ‘Spiraal lopen’ meemaken, dat kan! Vraag dan naar de daarbij behorende prijzen.

Informatie en contact

Neem graag contact met ons op om te bespreken of het ‘Spiraal lopen’ aansluit bij jouw persoonlijke behoeften en intenties of bij die van jouw groep. En om eventuele vragen te stellen en meer inzicht te krijgen in wat ‘Spiraal lopen’ jou of jullie zou kunnen opleveren.