Voor mannen, vrouwen en jongeren, met een eigen groep, organisatie of bedrijf

Krachtplek Ritueel

Jouw specifieke plek tussen Hemel en Aarde doet er toe.

Contact

Home » Krachtplek ritueel

Deelnemen kan meerdere keren per jaar

Waarom meedoen?

Het ‘Krachtplek Ritueel’ biedt een unieke kans om de diepgaande energieën en krachten van ‘De Roudonck’ te ervaren. Met dit ritueel neemt Peter Houtman je mee op de hoofdkrachtplek van ‘De Roudonck’, de Kosmische Poort. Ervaren hoe Hemel en Aarde zich bij en in jou kunnen verbinden. Een bijzonder ritueel waardoor jij op die dag kan ervaren wat er specifiek aan jou wordt aangereikt of wat er bij jou geheeld kan worden. Een unieke ervaring waarbij je jouw belangrijkheid ervaart als onderdeel van ‘Het Grote Geheel’. 

Wat doen we?

Aan het begin van dit ‘Krachtplek Ritueel’ wordt je aura met de rook van salie gesmudgt. Met een ‘schoon’ en verfijnd geopend energieveld beleef je tijdens dit ritueel op geheel eigen wijze wat jij kunt ervaren en wat er mogelijk aan jou wordt aangereikt. De ene persoon voelt van alles, de ander ziet, hoort of ruikt dat wat er met hem of haar gebeurt. Ook kan het zijn dat jij heling krijgt op iets waar jij afscheid van mag nemen of wat afscheid wil nemen van jou omdat de taak er opzit. 

Mannentraining mannen in t wild vuur
Mannentraining mannen in t wild vuur

Diepgaande ervaring

Tijdens het ‘Krachtplek Ritueel’ op ‘De Roudonck’ kun je dus een diepgaande en transformerende ervaring meemaken. Maar, het kan ook zijn dat je helemaal niets ervaart. Peter Houtman begeleidt je bij het onderzoek naar liefde, verbinding en je zielsbestemming. Bij het helen van ervaringen uit je verleden of om innerlijke rust te vinden. Bij te gaan laten wat niet meer klopt en juist te gaan doen wat met jouw leven de ‘bedoeling’ is. 

Een bron van inspiratie en kracht voor jouw levensreis en zielsmissie 

Tijd om dit ‘Krachtplek Ritueel’ mee te maken?

Dit ga je ervaren

In het middelpunt gaan staan

De krachtplaatsen op ‘De Roudonck’ zijn een bron van diepe aarding en spirituele verbinding. Juist op de hoofdkrachtplek, de ‘Kosmische Poort’ komen  energieën van Moeder Aarde en van het Goddelijke samen met de andere energieën die op ‘De Roudonck’ werkzaam zijn. Bij het ‘Krachtplek Ritueel’ mag jij in het middelpunt van deze energieën gaan staan.

Samenwerken en toelaten

Het ‘Krachtplek Ritueel’ helpt je om oude energieën en ervaringen uit het verleden los te laten en om te zetten. Veel deelnemers ervaren een gevoel van bevrijding en lichtheid, van verbinding in licht en liefde na het ‘Krachtplek Ritueel’. Ervaren dat alle energieën met jou willen samenwerken en dat jij er enkel maar voor hebt te kiezen om dit toe te laten.

Doen waarvoor jouw ziel op aarde is gekomen

Het ‘Krachtplek Ritueel’ biedt een kans om jouw specifieke plek in te nemen in Het Grote Geheel. Jouw belangrijkheid op de aarde te erkennen en te bekrachtigen. Het ondersteunt en stimuleert je om daadwerkelijk te gaan doen waarvoor jouw ziel in dit leven hier op de aarde is gekomen. Een bron van inspiratie, kracht en ondersteuning voor jouw levensreis en zielsmissie.

De ervaring van jouw 'Krachtplek Ritueel' benutten in je dagelijkse leven

Peter Houtman geeft je in de evaluatie na afloop van het ‘Krachtplek Ritueel’ inzichten en tips mee over hoe je jouw ervaringen met dit ritueel kunt integreren en benutten in je dagelijks leven. Je zult merken hoeveel ‘wijsheid’ je op dat moment krijgt aangereikt.

Drie opties voor het ‘Krachtplek Ritueel’

Klik hieronder op een optie voor meer informatie.

'Krachtplek Ritueel' bij onze eigen trainingen

Het ‘Krachtplek Ritueel’ biedt een krachtige en transformerende ervaring, die vaak ook deel uitmaakt van andere trainingen op ‘De Roudonck’ zoals de jaartraining “Mannen in ‘t wild” en de Verdiepingsgroepen Zielsgelukkig

Het ‘Krachtplek Ritueel’ kan ook tijdens jouw Individuele sessie voor persoonlijke groei of zielsontwikkeling worden ingezet en als onderdeel van jouw Wandel Coaching

Wanneer je bij ons het Natuurhuisje boekt of in één van onze Gastenkamers overnacht, kun het ‘Krachtplek Ritueel’ enkel onder begeleiding van Peter Houtman bij boeken via de website van ‘De Roudonck’

'Krachtplek Ritueel' met een eigen groep

Wil je met een eigen groep het ‘Krachtplek Ritueel’ meemaken; dat kan! Bijvoorbeeld als onderdeel van een training of andere activiteit die jij bij ons op ‘De Roudonck’ organiseert en laat plaatsvinden in onze Trainingsruimte ‘Het Atelier’.  Het ‘Krachtplek Ritueel’ kun je met je eigen groep enkel meemaken door Peter Houtman in te huren om zowel de voorbereiding, het ‘Krachtplek Ritueel’ zelf als ook de evaluatie en afronding te begeleiden. 

'Krachtplek Ritueel' met organisaties en bedrijven

Peter Houtman begeleidt ook organisaties en bedrijven bij het onderzoek naar de dieperliggende uitgangspunten en de energie van de organisatie of het bedrijf. Wat is de werkelijke kracht van waaruit hogere prestaties kunnen worden geleverd, betere en respectvolle samenwerkingen kunnen worden aangegaan. Het ‘Krachtplek Ritueel’ neemt de medewerkers van je organisatie of bedrijf mee om te ervaren dat er voorbij aan het rationele meer is tussen Hemel en Aarde. Dat die potentie er voor zorgt dat iedere medewerker wordt gezien en erkend in zijn of haar meerwaarde en deze kan inzetten voor het gezamenlijke doel waar de organisatie of het bedrijf voor staat. ‘Snappen’ dat voor de toekomst van de organisatie of het bedrijf goede zorg voor Moede Aarde een absolute voorwaarde is!

Kosten

De tijdsduur van alles wat behoort bij het ‘Krachtplek Ritueel’ hangt af van de grootte van de groep, de snelheid waarmee de groep dit ritueel beleeft, van wat er door de deelnemers wordt ervaren en de hoeveelheid inzichten, tips en wijsheid er voor jou via Peter Houtman kan worden aangereikt. Ingeschatte tijdsduur inclusief korte uitleg over ‘De Roudonck’, salie smudgen en uitleg over het ‘Krachtplek Ritueel’ vooraf, het beleven van het ‘Krachtplek Ritueel’ en de inzicht gevende groepsevaluatie achteraf: 2,5 – 3,5 uur.

Hieronder vind je een overzicht van de tarieven wanneer je het ‘Krachtplek Ritueel’ wilt meemaken a) tijdens Individuele Therapie, Wandel Coaching, Relatietherapie, Zielsbegeleiding of Training bij Peter Houtman, b)met een eigen groep én bij ons de Trainingsruimte huurt, c) met een eigen groep terwijl je bij ons niet de Trainingsruimte huurt, d) wanneer je bij ons een Gastenkamer of ons Natuurhuisje huurt en e) wanneer wij dit als losse activiteit aankondigen waarop jij je individueel kunt inschrijven.

Activiteit Scenario Prijs per persoon Minimum Extra kosten
a) Individuele Therapie, Wandel Coaching,  Relatietherapie, Zielsbegeleiding of Training bij Peter Houtman Met begeleiding De kosten voor begeleiding zijn onderdeel van de kosten voor een sessie of van de  trainingskosten
b) Eigen groep met huur van onze Trainingsruimte* Met begeleiding € 5 € 50 € 120/uur (met begeleiding)
c) Eigen groep zonder huur van onze Trainingsruimte* Met begeleiding € 10 € 120 € 120/uur (met begeleiding)
d) Individueel wanneer je bij ons een Gastenkamer of ons Natuurhuisje huurt* Met begeleiding € 5 € 120/uur (met begeleiding)
e) Individueel op een door ons geplande datum* Met begeleiding € 35 8 deelnemers

*Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en voor alle sessies ‘Krachtplek Ritueel’ gelden de volgende voorwaarden:

  • Begeleiding door Peter Houtman is een vereiste bij het ‘Krachtplek Ritueel’. Dit heeft te maken met het beschermen en waarborgen van de krachten die op en vanuit deze Krachtplek / Kosmische Poort werkzaam zijn. Je betaalt naast het deelname bedrag per persoon ook € 120/uur extra aan begeleiding.
  • Wanneer Peter Houtman de begeleiding verzorgt worden de deelnemers voorafgaand aan het ‘Krachtplek Ritueel’ door hem met salie gesmudgt.

Wil je met je organisatie of bedrijf het ‘Krachtplek Ritueel’ meemaken, dat kan! Vraag dan naar de daarbij behorende prijzen.

Informatie en contact

Neem graag contact met ons op om te bespreken of het ‘Krachtplek Ritueel’ aansluit bij jouw behoeften en intenties of bij die van jouw groep. En om eventuele vragen te stellen en meer inzicht te krijgen in wat het ‘Krachtplek Ritueel’ jou of jullie zou kunnen opleveren.